Poštovani građani, dobrodošli na web stranicu

DOO “Komunalne djelatnosti” – Ulcinj

Uz želju da se informišete što bolje i kako bi uspostavili bolju saradnju u postizanju zajedničkih ciljeva u našem gradu Ulcinju u ovim stranicama će te naći sve informacije o našim uslugama, projektima, postignućima, obrazovnim materijalima o operacijama sa otpadom.  Takođe, ovdje će te naći podatke o količini prikupljenih otpada kao i podatke o divljim deponijma u našem gradu.

Partnerstvo sa građanima

Naša vizija je da uspostavljanje partnerstva sasvim zainteresovanim društvenim grupama i pojedincima da kroz zajedničke akcije smanjili što više količinu otpada, volumen  i opasne sadržaje.

Sami ne možemo

Jedno je sigurno: DOO “Komunalne djelatnosti” ne može sama ostvariti svoj primarni cilj za jedan čist i lijep grad. To je razlog zašto nam treba  vaša pomoć. Zato pomozite nam tako što če te pomoći i olakšati i svoj život.

Da podignemo kvalitet života u našem gradu

U ovom pravcu, poštovani građani pozivamo vas da zajedno pokušamo da podignemo kvalitet života u našem gradu. Ubeđeni smo da ćemo uspeti jer ako čuvamo prirodu onda ćemo imati bolju budućnost za nas i našu decu.

Pošaljite komentare, sugestije, pohvale

Sа ciljem pružanja što kvalitetnih usluga, veoma su važne vaše primedbe , pohvale i predloge koje možete slati putem telefona, maila ili SMS-om . 

E-mail: info@jpkd-ul.me

 

 

Aplikacija Prijavi Deponiju Ulcinj služi za prijavu nepravilnosti nelegalnih deponija u Ulcinju nadležnim službama. Koristeći aplikaciju korisnik ima mogućnost da sa lica mjesta unese tekstualni opis, lokaciju i fotografiju nelegalne deponije, te da prijavu pošalje na adrese Komunalne Policije Ulcinj i Komunalnog Preduzeća. Prijave se objavljuju na web stranici www.prijavideponiju.me.

 

 

Aktuelnosti